В'язані рукавички Venicut 55 для захисту від порізів та контакту з гарячими предметами температурою до 100°С. Рукавички виготовлені з високоефективного поліетиленового волокна HEATnocut®, що забезпечує захист від порізів та жару. Можуть використовуватись для контакту з продуктами харчування. Розмір: 7 / 10
Відповідність стандартам:
EN420:2003+A1:2009 Рукавички захисні. Загальні вимоги.
5 тактильність (від 1 до 5)
EN388:2016 Рукавиці для захисту від механічних пошкоджень
2 опір до абразивного впливу (від 1 до 4)
X опір порізам ножа (від 1 до 5)
4 опір розриву (від 1 до 4)
X опір проколу (від 1 до 4)
C опір порізам гострими предметами (TDM EN ISO 13997) (A - F)
EN407:2004 Рукавиці захисні від високих температур та іскор.
Х опір загорянню (1 - 4)
1 опір контактному нагріву (1 - 4)
Х опір конвективному теплу (1 - 4)
Х опір радіаційному теплу (1 - 4)
Х опір невеликої кількості розплавленого металу (1 - 4)
Х опір великої кількості розплавленого металу (1 - 4)
GLOB MIGR Food contact - Контакт з продуктами харчування
- Контакт з вологими та мокрими продуктами харчування
- Контакт з жирними продуктами харчування
- Контакт з кислими продуктами харчування